Sztárok

Sarka Kata Paris Hilton sorsára jutott

Sarka Katáról a férje, Hajdú Péter által készített félmeztelen fotók kerültek illetéktelen kezekbe. Ismerős a történet? Nem csoda, ilyen már megtörtént Paris Hiltonnal, Kim Kardashiannel és még sorolhatnánk. Hilton örült neki, Sarka kiborult.
Sarka Kata Paris Hilton sorsára jutott

Paris megint lejáratta magát

A külföldi példáknál egyértelműen azt mondták, nem volt az annyira véletlen. Vagyis nem teljesen véletlenül szivárgott ki Paris Hilton házi szexvideója és rengeteg félmeztelen fotója, ahogyan Kim Kardashian valóságshow-sztár ugyanilyen mozijának és képkollekciójának kiszivárogtatása is csupán egyetlen célt szolgált: hogy szerepelhessen. Igaz, említhetnénk más neveket is: felkerült a netre Pamela Anderson kisfilmje volt férjével, Tommy Lee-val, vagy Gwyneth Paltrow meztelen fotói, amit annak idején még Brad Pitt készített róla.

Most Sarka Kata került kellemetlen helyzetbe. Hajdú Péter feleségének félmeztelen fotói egy mobiltelefonból kerültek elő, amit valószínűleg Kata eladott és elfelejtette törölni a férje által készített képeket. Az ő esetében szó sincs szereplési vágyról, hiszen így is naponta cikkezik róla a sajtó.

 

Sarka Kata Paris Hilton sorsára jutott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top