Sztárok

VV Gigi retteg egy párbajtól. Érdekből szexelt újra Jerzyvel?

Gigi azt mondta Kasza Tibinek, hogy az első szex után kiszeretett Jerzyből. Ennek ellenére tegnap mégis matattak a takaró alatt. Mintha a lány a vesztét érezné, és a testiséggel akarná megmenteni magát a kieséstől.
Fotó: Rtl Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

Egyre forróbb a hangulat a Való Világban. Néhány napja Anikó és Szandika kerültek közelebb egymáshoz, kameramentes egy órájuk után pedig Gigi és Jerzy bújtak össze. És tegnap ismét huncutkodtak a paplan alatt.
Furcsa, hogy sor került az újabb szerelmi légyottra, hiszen Gigi néhány órával korábban azt mondta a villában vendégeskedő Kasza Tibinek, hogy az első szex után kiábrándult Jerzyből. Vajon szánalomból bújt össze a szépfiúval, vagy csak érzi a játék végét, és felmérte, milyen erősek az ellenfelei? Talán úgy érzi, már nem elég elmosogatnia és felsöpörnie, többre kíváncsiak a   nézők, és „virítania kell valamit”, ha játékban akar maradni?
A barna hajú lányról a beköltözés után kiderült, hogy szado-mazo felnőttfilmekben szerepelt, ehhez képes a villában úgy viselkedett, mint egy szűzlány.

 „Soha nem csinálnék olyat a villában, amiről nem akarnám, hogy anyukám lássa” – kötötte ki VV Gigi. Anyuka biztosan örült a tegnap esti szexjelenetét látva.

 Újra szex a villában! Sajnálatból feküdtle Gigi újra Jerzyvel?

Tudjuk, mit titkolnak a szerkesztők elől a villalakók!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top