Sztárok

VV Szandika irigyli Olivér barátságát Alekosztól

A bezártság hozta ki ezt a teljesen értelmezhetetlen viselkedést Szandikából és Anikóból? Vagy a két lánynak a valós életben is ilyen a személyisége? Egy pszichológus segítségével elemeztük a két lányt. A helyzet, ha igazunk van, nem túl kecsegtető.

Ha a két hölgy rajongója vagy, inkább ne olvasd tovább a cikket!

VV Szandika irigyli Olivér barátságát AlekosztólVV Anikó – Nincs személyisége
Miért van az, hogy legszívesebben a falra másznánk kínunkban, amikor meglátjuk a fekete hajú hölgyet a tévében? Milyen személyisége van annak a nőnek, aki néhány nap után szerelembe esik Király L. Norbiba, majd Bécibe, később Olivérnek vall szerelmet párás szemmel, végül pedig L. L. Juniorról áradozik. Anikó azzal magyarázza viselkedését, hogy hiányzik egy apa az életéből.

Normális, ha így viselkedik egy lány? Ez szocializációs probléma?
Nem mondanám, hogy a szocializációval van gond, de nem ismerem a lány hátterét. Szerintem egyszerűen nincs személyisége.

Ezt hogyan érti?
Nem vette még észre, hogy Anikó pár perc után átveszi a beszélgetőtársa személyiségjeleit? Ha például fekszik az ágyban Szandikával, egy idő után úgy beszél, úgy viselkedik, mint a plasztikázott hölgy. Laci társaságában pedig kemény és felszívja magát.
Magyarul, nincs személyisége?
Hát finoman szóval sincs.

És mitől napraforgó?
Nem buta ő, pontosan fel tudja mérni, hogy ki az erős ember a környezetében, és kihez kell csapódnia, hogy „életben maradjon”.

„Anikó pár perc után átveszi a beszélgetőtársa személyiségjeleit”

Létezik, hogy Anikó ennyiszer érez szerelmet 80 nap alatt? Ennyi ember iránt? Tényleges magyarázat az apahiány?
Ugyan már! Dehogy! Valószínűleg ez a taktikájának a része. Mint ahogyan az is feltételezhető, hogy csupán taktika volt Szandika kielégítése. Ha igazán, a kamerának való smúzolás nélkül vágyott volna a testi érintkezésre, akkor ez egy kölcsönös „kaland” lett volna.

Legyünk naivak: Csak Szandikának akart jót, önzetlen volt.
Abban a házban egy naiv ember sem él, ami nem baj.

VV Szandika irigyli Olivér barátságát AlekosztólVV Szandika – Gyászidőszakot él meg
Kezdetben a szórakozni vágyó VV-nézők igazán kedvelték a szőke plasztikacicát. Még azt is gondolták róla: kinézete miatt nem szabad ítélkezni felett, van ennek a lánynak sütnivalója. Mára bebizonyosodott: nincs. Egykori kebelbarátnőjére olyan gyilkos, gonosz pillantásokat küld, amit senkinek nem kívánunk.

Habár arra, mi nem látunk esélyt, hogy a játékot megnyerje, a népszerűség, a „celebség” eléri, az biztos. Aminek szerintünk áldozatául esik, és ő lesz az új BB Évi.
Nem ismerem a hölgy múltját, csak amit a villában látok róla, de erre elég nagy az esély.

Mert labilis?
Mert nem jó emberismerő, mert agresszív, mert először cselekszik, aztán gondolkodik, mert befolyásolható…

Durva jelzők.
Miért Ön mást lát a felvételeken?

Naiv. Talán gyerek még. Miért fordult Alekosz ellen?
Szerintem Szandika gyászidőszakot él meg. Bevallja vagy sem, neki több volt Olivér egy barátnál. Persze valószínű a valós életben rá se nézett volna a fiúra – ezt nem Olivér ellen mondom.

Ha gyászol, miért nem Olivérre haragszik?
Nem tud. Ha elhagynak minket, vagy nem viszonozzák az érzéseinket, előfordul, hogy másokon vezetjük le a haragunkat. Szerintem ez az ok.

VV Szandika irigyli Olivér barátságát Alekosztól

Nem lehet, hogy kissé birtoklási mániás és féltékeny?
Mire gondol?

Amikor Olivér bekiabált Alekosznak a műsorban, „üzent” neki, állandó szemkontaktusban voltak a párbajon, biztatta őt. Ugyanezt Szandikáért már nem biztos, hogy megtenné.
Lehet hogy féltékeny, de erre én nem gondoltam. 

 
VV Szandika irigyli Olivér barátságát Alekosztól

Olivér kipakol! Ez a véleménye Szandikáról -videó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top