Sztárok

“Az emberek elítélnek, csak mert nem vagyok házas”

A Született feleségek és A hidegsebész főszereplője, az 55 éves Dana Delany egy interjúban arról mesélt, hogy mennyire zavarja az a társadalmi elvárás, mely szerint már rég házasnak kellene lennie.

„Az emberek elítélnek csak mert nem vagyok házas”„Az emberek elítélnek csak mert nem vagyok házas”Dana habár vágyik egy társra, nem biztos benne, hogy talál valakit, aki meg tudná szokni és el tudná fogadni az ő szabad életmódját. „Az emberek úgy érzik, hogy ha egy korombeli (55 éves) nő nem házas, akkor valami baj van vele. A legtöbbször például azt hallom vissza, hogy leszbikus vagyok, ezért nincs férjem. Nos semmi bajom a nőkkel, de nem vagyok leszbikus. Azt hiszem, az emberek alulértékelik a szabadságot és azt az ajándékot az élettől, hogy azt csinálhatunk, amit mi akarunk. Továbbra is szeretnék tartós kapcsolatot, házasságot, de egy olyan férfi oldalán, aki elfogadja, hogy nemcsak mi vagyunk, hanem vagyok én, és van ő. Sok nő egyébként odajön hozzám az utcán, és ugyanezt mondja” – nyilatkozta egy interjúban Delany.

Topmodellek rejtélyes halála!

 

 
 
A hidegsebész minden szerdán este 21:10-tól a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top