Sztárok

Bosszút akarnak állni VV Bécin! Szorul a hurok

Kínos helyzetbe került VV Béci, ami akár a kieséséhez is vezethet. Sokan ugyanis bosszút akarnak állni a fiún.
Bosszút akarnak állni VV Bécin! Szorul a hurok

Kinek szurkol Stohl András, és kit favorizál Sebestyén Balázs?

Bosszút akarnak állni VV Bécin! Szorul a hurokMint azt ma reggel megírtuk, Szandika új barátját, Bécit hívta ki párbajozni tegnap este. Olivér és Alekosz rajongói kapva-kaptak az alkalmon, és annak ellenére, hogy csalódtak Szandikában, szervezkedni kezdtek az interneten: „megtorolják” Oli kiesését, bosszút állnak Bécin, és a plasztikacicára küldözgetik a szavazatokat. „Ha egy kicsit szeretted Olivért, vagy most Szandikát, akkor egy sms-t megér… Mert az is számít! Maradjon kint Béci” – ilyen és ehhez hasonló bejegyzések árasztották el délelőtt a Facebook közösségi portált.
Nem tudni, hogy Béci rajongótábora, vagy Alekosz, Olivér és Szandika kedvelői vannak-e többen, de tény, hogy így már elég szoros küzdelemre lehet számítani szombat este. Az embereket az sem érdekli, hogy a szőkeség nem szándékozik visszamenni a villába, nekik csak az számít, hogy Béla kint maradjon.
Így könnyen előfordulhat, hogy a fiú a saját csapdájába esik bele, és elátkozza majd a napot, amikor bízott a plasztiklányban.

A(z) “Szerinted miért adta fel a VV-t Gombi, Zsófi, Olivér és most Szandika?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Tudják, hogy nem nyerhetik meg és hírnévből akarnak profitálni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top