Sztárok

Nem veszélyes? 3 hét múlva újra edz Rubint Réka

Szinte a tornateremből ment a szülőszobára Rubint Réka, amin sokan felhördültek. Ráadásul Réka a tervezettnél még korábban, már három héttel harmadik gyermeke születése után órát kíván tartani.

Nem veszélyes?3 hét múlva újra edz Rubint RékaMindenórás terhesen ugrált két nappal kisfia, Zalán születése előtt Rubint Réka. A nagy pocakos, bomba formában lévő fitneszedzőt elhűlve nézték az órán, de ez még semmi, hiszen a tervezett egy hónapnál még előbb, Réka három héttel a császármetszés után újra a tornateremben áll majd. 

– Egy sportoló, edző lényegesen több terhelést bír, mint egy átlagember. És nagyon odafigyelek arra, mit és hogyan csinálok. Az utolsó aerobikórák már csak inkább kedélyjavítóként hatottak rám – jelentette ki  Réka, aki mindössze öt kilogrammot hízott a kilenc hónap alatt. A fitneszedzőt a gyermekágyas időszak alatt férje helyettesíti az aerobikórákon, de nem sokáig, ugyanis Réka azt tervezi, hogy a szülés után három-négy héttel visszatér a tornaterembe.

Noha talán ez elsőre hajmeresztően hangzik, az egészséges életmódot követő család szerint sokkal ártalmasabb egy kismamának, ha elhízik a terhesség során és utána, s emiatt cukorbeteg lesz, mint hogy mozog.

Nem veszélyes?3 hét múlva újra edz Rubint Réka

Megszületett a kis Zalán

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top