Sztárok

Átok ül a Barátok közt sztárjain – új dráma

Válik feleségétől a Barátok közt sztárja, R. Kárpáti Péter. A színész kénytelen egy fedél alatt maradni leendő exnejével. A Barátok közt sztárjait mostanában magánéleti válság sújtja.

Átok ül a Barátok Közt sztárjain-új drámaViharos volt R. Kárpáti Péter házassága színésznő feleségével, Mariannal. Egy esztendeje a színész és neje már válni akartak, hiszen Péter beleszeretett valakibe és miatta el akarta hagyni a családját. Ám a kapcsolatnak végül vége szakadt, és a házaspár visszatalált egymáshoz. Sajnos csak rövid időre. R. Kárpáti szerint felesége nehezményezte, hogy nem törődik eleget közös gyermekeikkel, amiben igazat is adott az asszonynak, de ez már nem segített rajtuk. A negyvenkilenc éves színész most a gyász időszakát éli, és egyelőre nehezen is tud felejteni, hiszen közös házban maradt feleségével. Az asszony az alsó szinten, a színész a felső szinten él.

Nem R. Kárpáti Péter az egyetlen Barátok közt-sztár, akinek magánélete nem üdvözítően alakul. Kiss Ramóna, amióta szakított Tóth Norbert focistával, nem találja a párját, és Balogh Edina is szingli lett pár hónapja, miután szétmentek a gazdag topmenedzser Mártha Imrével

Németh Kristóf kisfia édesanyjával szakított az elmúlt hónapokban, míg a sorozatból nem régiben távozott Lóránt Kriszta hiába vágyik gyermekre és szerelemre, nem jön össze számára a családi boldogság.

Átok ül a Barátok Közt sztárjain-új dráma

Balogh Edina drámája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top