Sztárok

A VV4 erotikus titkai

Mindenféle történetek keringenek arról, hogy kik között volt szexuális kapcsolat a Való Világ 4-ben.

A VV4 erotikus titkai

A VV4 erotikus titkai

Új lakó a VV4-ben

Úton-útfélen különböző szexkalandokról cikkeznek a VV4 kapcsán. Ám az igazság az, hogy noha sokaknak lett volna lehetőségük, végül csak két pár adta át magát a testi örömöknek. De nézzük csak, hogy kiknél merült fel, s hogy mi volt az igazság.

Éva + Alekosz: NEM
Noha a villa okostojása szerette volna, és a paplan alatt többször meg is simogatta Évát, nem történt közöttük szexuális kapcsolat, mivel Éva visszautasította.

Éva + szerelme, Ádám: NEM
Évához pár órára bemehetett kedvese, de a kamerák miatt nem éltek a lehetőséggel és csupán csókolóztak.

Szandika + Alekosz: NEM
Alek annak idején Szandikánál is bepróbálkozott, de végül a lány nem segített rajta, annak ellenére, hogy sokan azt hitték.

Szandika+ Anikó: IGEN
Matatás a paplan alatt – ez történt a két leányzó között. Szandika később elismerte, hogy megmutatta Anikónak, hogyan szerezhet örömet egy nőnek…

Béci + szerelme, Adri: NEM
Bár a villa macsója is kapott lehetőséget, a csóknál ő sem jutott tovább, kedvesével annyira zavarták őket a kamerák, hogy nem áldoztak a szerelem oltárán.

Gigi + Jerzy: IGEN
Bár Béci meg van győződve az ellenkezőjéről, Jerzy és Gigi bizony már többször is egymáséi lettek. Nem tudni, hova fajul a kapcsolat, az mindenesetre tény, hogy Giginek eddig egészen másmilyen férfiak voltak az életében.

A(z) “Melyik VV szereplővel “találkoznál” később a médiában?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Egyik sem érdekel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top