Sztárok

Amire senki sem számított! Visszafogadta hűtlen férjét a Jóbarátok sztárja!

Hiába lépett félre és okozott megannyi fájdalmat, Courteney Cox visszafogadta hűtlenkedő férjét.

Visszavette drogos, hűtéen férjét a sztárHiába csalta sztriptíztáncosnőkkel s alázta meg egy világ előtt, s hiába küzd hosszú esztendők óta súlyos alkohol- és drogproblémákkal, Courteney Cox mégis szereti David Arquettet. A színésznő pár hónappal ezelőtt dobta ki kislánya édesapját, amiért a férfi sokadszorra is félrelépett. Arquette eztán nyilvánosan bocsánatot kért feleségétől és bevonult egy elvonókúrára. Közben olyan hírek láttak napvilágot, hogy Cox máris egy fiatal férfi oldalán vigasztalódott, de úgy tűnik, ez nem igaz. A színésznő ugyanis állítólag visszafogadta botrányhős férjét. Ezt bizonyítja, hogy a pár az egész hétvégét együtt töltötte, először ebédelni, majd egy kertészetbe mentek. Az pedig nem lehet indok, hogy csakis gyerekük miatt voltak együtt, mert a kislányukat nem vitték magukkal!

A pszichológus szerint pedig az Arquette típusú férfi soha nem változik meg.

–  A rosszfiúk mindig is nagyon vonzották a nőket. A nők hisznek, hiszen hinni akarnak abban, hogy ezeket a férfiakat  meg tudják változtatni, s a kedvükért majd jó útra térnek. De ez soha nem fog megtörténni – mondta el dr. Csides Kata.

Visszavette drogos, hűtéen férjét a sztár

Kivasalták Cox arcát – fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top