Sztárok

Szexuálisan zaklatta a férje a színésznőt

Jeri Ryan színésznőt leginkább a Star Trek Voyager sorozatból ismerheti a magyar közönség. A színésznő most egy teljesen új sorozatban, A hidegsebészben tér vissza a képernyőre, melyet a hazai tévénézők először a STORY4-en láthatnak.

Szexuálisan zaklatta a férje a színésznőtSzexuálisan zaklatta a férje a színésznőtA színésznő  magánélete többször került hullámvölgybe. 1991-ben, egy év ismertség után hozzáment a republikánus politikus Jack Ryanhez, és három év múlva megszületett fiuk, Alex. A házasságuk azonban nagyon megsínylette, hogy munkájuk miatt folyton ingáztak Chicago és Los Angeles között, végül a pár 1999-ben pár nappal a házassági évfordulójuk után elvált, a válási papírokat fiuk érdekében soha nem hozták nyilvánosságra. „Nehéz volt elengednem a férjem, bevallom, padlóra küldött az a korszak” – nyilatkozta egy 2000-es interjúban Jeri.

Dana Delany 16 évesen eldöntötte, hogy nem lesz anya

A volt férj 2003-ban már a szenátus tagja volt, amikor a Chicago Tribune nyilvánosságra hozott pár részletet a Jery és Jack válásáról. Állítólag a színésznőt arra kérte volt férje, hogy nyilvános helyeken szeretkezzenek, bizarr szexklubokba járjanak, New Yorkban, New Orleansban és Párizsban. A politikus tagadta a vádakat, a színésznő pedig kisfia érdekében nem volt hajlandó nyilatkozni. Jeri ezután számos szerelmi kalandba bonyolódott. 2000–2001 között együtt járt a producer Brannon Bragával, de ez a kapcsolat sem bizonyult hosszú életűnek, állítólag azért, mert a nő a férfi elé helyezte a kisfia érdekeit.
Jeri 2003-ban találkozott a francia séffel, Christophe Émével egy jótékonysági eseményen, és fél évvel később a színésznő és fia már a szakács házába költözött. A szerelmespár 2007 júniusában házasodott össze, és 2008 tavaszán megszületett első közös gyermekük, Gisele.

A hidegsebész minden szerdán este 21:10-től a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top