Sztárok

Legérzéketlenebb celebek

Vannak emberek, akikbe semmilyen jó érzés nem szorult. Nem állítjuk, hogy ezek a híresség pszichésen betegek, de hogy érzéketlenek és meggondolatlanok, az biztos!

Legérzéketlenebb celebek

Legérzéketlenebb celebek

Beszóltak egymásnak a Nagy Duett versenyzői

50Cent
Miközben a sztárok többsége a Twitteren keresztül csak annyit írt be a japán katasztrófa után, hogy „Imádkozunk érted, Japán”, addig 50Cent undorító megjegyzést tett közre: „…Na a hülye fehér srácoknak meg kell tanulniuk szörfözni. Ha-ha-ha… Az összes k*rvámat ki kell telepítenem Japánból” – a rapper azzal indokolta érzéketlenségét és undorító bunkóságát, hogy csak sokkolni akarta követőit a Twitteren.


Legérzéketlenebb celebekAlec Sulkin
A Family Guy írója is kommentálta a japán földrengést a maga nyers módján. „Ha rosszul érzed magad a japán katasztrófa miatt, keress rá a google-ben a Pearl Harbor szóra. Ott is meghaltak…” – mondta az író.

Kristen Stewart
Legérzéketlenebb celebekSenki sem mondta, hogy híresnek lenni egyszerű, de Kristen Stewart régóta tudhatta ezt, hiszen már kölyökként játszott a Pánikszoba című filmben. A Twilight sztárja azonban szó szerint gyűlöli a fotósokat és egyszer így fogalmazott: „A paparazzók villanó vakui előtt állni olyan, mintha megerőszakolnának.” Stewart később bocsánatot kért a megjegyzéséért, nyilván szóltak neki, hogy néhány fotó a vörös szőnyegen nem egyenrangú egy olyan nő fájdalmával, akit tényleg megerőszakoltak.

Legérzéketlenebb celebekAlyssa Milano
A terhes színésznő barátainak panaszkodott, hogy mennyire „parázik” az anyaságtól. „Az ismerőseim csak azt válaszolták: nyugi, nagyon nehéz megölni a gyereket. És én ettől őszintén jobban érzem magam” – mondta Milano, akinek szíve csordultig lehet anyai érzésekkel.

Legérzéketlenebb celebekKanye West
A tehetséges, de legalább annyira érzéketlen rapper a Twitteren tudatta véleményét az abortuszról. „Egy niggernek akár 50–100 ezer dollárba is fájhat egy abortusz, és a pénzvadász (golddigger) szukák direkt ezért csináltatják fel magukat. Szóval vigyázzatok.” Kanye írására reagált a hatodik hónapban elvetélt Lily Allen énekesnő. „Kanye, egyetlen üzenet sem rontotta el ennyire a kedvemet, mint a tied. Sok szempontból baromság, amit írtál!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top