Sztárok

Bochkor Gábor: “Öreg vagyok még egy gyerekhez”

Bochkor Gábor és felesége egyelőre nem szeretnének még egy gyermeket. A rádiós egyenesen öregnek érzi magát ahhoz, hogy újra apa legyen, mégsem zárja ki, hogy egyszer megváltozik a véleménye.

Nem akar több gyereket Bochkor

Nem akar több gyereket Bochkor

Külföldön romantikázott Bochkor és Várkony

Várkonyi Andrea az Aktívnak vallotta be, hogy ő később szívesen vállalna még egy gyermeket. „Többször hallottam már én is magamról, hogy terhes vagyok, de ez nem igaz. Nóri annyi figyelmet igényel most, hogy egyelőre nem szeretnék újabb gyermeket, talán majd pár év múlva” – jelentette ki Várkonyi, akivel ellentétben viszont Bochkor nem így tervezi. „Én néha azt érzem, hogy már túl öreg vagyok még egy gyerekhez, úgyhogy megmondom őszintén, a jelen állás szerint én már nem szeretnék többet, de lehet, hogy később meggondolom magam” – tette hozzá Bochkor Gábor, aki korábban elmondta: Andrea karrierjét sem akarja tönkretenni azzal, hogy rábeszéli egy újabb gyerekvállalásra. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top