Sztárok

Balázs beszólt Alekosznak a pia miatt

Balázs többször is gúnyos megjegyzést tett Alekosz ivási szokásaira a tegnapi kihíváson, ahol Béci Jerzyt hívta ki.

Balázs lealkoholistázta AlekosztEgyszerre volt gúnyos és feszült a légkör tegnap este a VV 4 legutóbbi kihívásán. Béci – sokak talán nem olyan nagy meglepetésére – Jerzyt hívta ki párbajra. Várható volt, hogy Jerzyt választja, hiszen húga, Gigi szerelmét tartja a leggyengébb ellenfélnek, míg a gyűlölt Évát nem hívhatja ki.

Béci ezzel felvállalt egy esetleges családi konfliktust, hiszen kellemetlen helyzetbe hozta húgát, akinek választania kell testvére és kedves között majd a párbajon. Béci ugyanakkor azzal érvelt, hogy ez egy játék, nagy fődíjjal, és nem barátságok születnek a villa falai között, hanem csak haverságok…

De a kihívás mellett Balázs beszólásai is nevetésre adtak okot. Az RTL sztárja ugyanis több ízben is vaskos megjegyzést tett arra, hogy Alekosz biztosan részeg.  A nézőnek már-már olyan érzése volt, hogy alkoholistának állítja be a villa okostojását.

– Valld már be, mennyit ittál – szúrta oda a műsor végén is az egyre csak vörösödő volt biztonsági őrnek. 

 

Balázs lealkoholistázta Alekoszt

Éva átverte Alekoszt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top