Sztárok

Elszabadultak az indulatok! Négy súlyos fenyegetés a VV-villában – videó

A VV4-ben megszaporodtak a súlyos fenyegetőzések, a viták olykor odáig fajulnak, hogy a játékosok verést, lejáratást vagy bosszút ígérnek a másiknak! Tegnap Anikó fenyegette meg Olivért, és Éva Alekoszt. Kétség nem fér hozzá, egyszer ezeket a mondataikat még nagyon megbánják a játékosok!

Anikó a villába tegnap újonnan visszakerült Olivérre nézve lehet igen veszélyes. A fekete hajú lány ugyanis azt ígérte, hogy Oli nem teszi majd zsebre, amit kint kap tőle. A fiú azzal vívta ki Anikó ellenszenvét, hogy kibékült és eljegyezte kiesése után barátnőjét. Lehet, hogy Anikó felbukkanása ismét tönkreteszi a kapcsolatukat? 

 

 

A fenyegetőzések sorából Éva sem maradhat ki, aki a keddi adásban barátjának, Alekosznak ment neki. Azon húzta fel magát, hogy a villába visszaköltözött Olivér és Alek megjegyzést tettek a „borzalmas állapotban” lévő lábkörmére, mire Éva fenyegetőzni kezdett, hogy ha nem hagyják őt békén, akkor Szandika szavaival élve „Chicago lesz”, és kint hagyja Alekoszt. 

4 súlyos fenyegetés a VV-ben

Az egyik legsúlyosabb fenyegetőzés kétségtelenül Béci nevéhez fűződik, aki virágnyelven azt mondta Alekosznak egy heves vita után, hogy ha kint lennének, ha kint lesznek, akkor ezt nem ússza meg szárazon… Nem tudni, hogy Béci mennyire gondolta komolyan a szavait, Alek egyelőre a villában, ő pedig már kint van.

A játékot önként feladó Laci Évával akart mindenáron kibabrálni. A villa egykori dokija azt ígérte nagy ellenségének, hogy ha kint lesznek, könyvet ír a lány ügyes-bajos dolgairól. Mivel azóta Laci nem nyilatkozott a témában, még az is lehet, hogy rájött, nincs is olyan nagy horderejű dolog, amit a lapok ne írtak volna már meg Éváról. 

 

4 súlyos fenyegetés a VV-ben

Alekosz visz mindent?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top