Sztárok

Sean Penn megverte Scarlett Johanssont?

Az amerikai Globe magazin szerint a színész rettegésben tartja szerelmét, Scarlett Johanssont, akit nagyon féltenek barátai a balhés Penntől.

Sean Penn megverte Scarlett Johanssont?

Sean Penn megverte Scarlett Johanssont?

Nőverő sztárok

Sean Penn sohasem a gyengédségéről volt híres. Első feleségét, Madonnát bezárta egy szobába, és negyvennyolc órán keresztül gyötörte: többször megverte és megerőszakolta az énekesnőt. Nem járt jobban Robin Wright sem, akit szintén nem egyszer „megsuhintott”.

Az amerikai Globe magazinnak megszólaltak Sean legújabb szerelme, Scarlett Johansson barátai, akik nagyon aggódnak a huszonhat éves színésznőért, aki az utóbbi időben súlyproblémákkal is küszködik. Az ötvenéves Penn ugyanis már vele is agresszívan viselkedett. „Annyit tudunk, hogy már többször megrángatta. S azt sejtjük, meg is verte. Scarlett szerelmes, és a férfi szenvedélyességének tudja be a durvaságot, de aggódunk érte, hogy rossz útra tévedt ezzel a férfival” – mondta el az egyik barát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top