Sztárok

Nászútra indult Vilmos herceg és felesége

Elutazott késleltetett nászútjára Vilmos herceg, a brit trón várományosa, és felesége, Catherine cambridge-i hercegnő, ám a helyszín változatlanul titok.

Nászútra indult Vilmos herceg és feleségeVilmos herceg április 29-én esküdött örök hűséget polgári származású kedvesének, Kate Middletonnak az angol-brit monarchia ősi londoni koronázótemplomában, a Westminster-apátságban. Vilmosnak és Kate-nek az esküvő után a Cambridge hercege, illetve hercegnője címet adományozta II. Erzsébet királynő, Vilmos nagymamája.
Az ifjú pár az általános várakozással ellentétben – és a királyi család hagyományaival is szakítva – nem utazott el nászútra a világraszóló esküvő másnapján, sőt Vilmos a menyegzőt követő héten ismét szolgálatba lépett azon a walesi légi támaszponton, ahol a királyi légierő kutató-mentő helikopterpilótájaként dolgozik.

Levetítik Diana haldoklását a filmfesztiválon?

A Clarence House – Vilmos és édesapja közös londoni hivatala – annak idején külön bejelentette, hogy nem fogja megnevezni a fiatal házaspár nászútjának helyszínét, csak annyit közölt, hogy az külföldön lesz. A hivatal szóvivője kedden is csak azt fedte fel a sajtónak, hogy Vilmos herceg és felesége már elutazott nászútjára, de hogy pontosan hova, azt az illetékes továbbra sem árulta el, mondván: magánjellegű utazásról van szó, amelyhez a hivatal az elutazás tényének bejelentésén túl semmiféle további kommentárt nem fűz, és megerősíteni sem kíván semmilyen értesülést a helyszínnel kapcsolatban.
A nászút helyszínéről az eljegyzés és az esküvői dátum tavaly novemberi bejelentése óta találgatások özöne lepte el a brit sajtót, és a lehetségesnek tartott úti célok listája gyakorlatilag az egész világot átíveli. Visszatérően felmerült például a karib-tengeri Mustique szigete, ahol a fiatal pár több romantikus vakációt is eltöltött, de ugyanígy szerepelt a „biztos” értesülések között Jordánia, Kenya, Tanzánia, Ausztrália és a Seychelle-szigetek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top