nlc.hu
Sztárok
Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából

Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából

Ha valaki tányérok, mágnesek, bögrék helyett exkluzív szuvenírre vágyik, mely Vilmos herceg és Catherine hercegnő esküvőjére emlékezteti, az június 3-án megszerezheti, ekkor árverezik el az új hercegnő egykori otthonát.
Pippa Middleton formás fenekének a titka

Persze csak az licitáljon rá, akinek van 495 ezer fontja, azaz 152 millió forintja, ennyi ugyanis a kikiáltási ára a hercegnő gyermekkori otthonának. A Middleton család még 1979-ben vásárolta meg a Berkshire grófságbeli Readingben  a négy hálószobás késő viktoriánus házikót, 34 700 fontért. Felújították, hangszigeteléssel látták el, az olajtüzelésű központi fűtést korszerűsítették, de megőrizték az eredeti fenyőajtókat, és a hátsó kertben lévő hatalmas fenyőfákat sem vágták ki. Imádtak itt játszani a Middleton gyermekek. Katalin és húga, Pippa az egyik tetőtéri szobában laktak, öccsüknek, Jamesnek külön birodalma volt. Vasárnaponként a közeli Szent András-templomba jártak misére, szüleik esténként pedig az utca végén lévő Queen’s Head nevű kocsmában találkoztak a barátaikkal. Kate 13 éves volt, amikor elköltöztek innen, a jelenlegi tulajdonos akkor 158 ezer fontért fizetett a házért. És hogy most miért háromszoros az ára a háznak? Mert Anglia jövendő királynéja lakott benne.

 
Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából
 
Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top