Sztárok

Újra vetkőzik és a testéből él VV Jerzy

Hiába ígérte, nem nézett polgári foglalkozás után VV Jerzy. A villa szépfiúja újra nőknek vetkőzik – hatalmas sikerrel.

Újra vetkőzik és a testéből él VV Jerzy VV Jerzy egy szlovákiai klubban szabadult meg ruhájától és gátlásaitól a hétvégén – számolt be a hírről a Bors. A Való Világ 4 második helyezettjét sikongató nők tucatjai várták, és nézték elalélva, ahogyan vetkőzött. Jerzy válogathatott volna közülük, de a pikáns műsorszám végén egyedül ment be az öltözőjébe.

– Tisztában vagyok vele, hogy bárkit megkaphatnék egy ilyen buli után, de nekem ez kizárólag munka. Élvezem a népszerűséget, de azért vannak határok – jelentette ki határozottan Jerzy, aki azt is elárulta, hogy tele van új ötletekkel, s már alig várja, hogy egy speciális Való Világ-os koreográfiával kápráztassa el a hölgyeket.

Hiába mondta tehát, hogy megváltozik, visszatért gyökereihez Jerzy. A villa szépfiúja hajdanán is táncos volt, de fogadkozott, hogy többé nem vetkőzik, hanem leteszi az érettségit, és tisztes polgári foglalkozás után néz, szakács lesz és családot alapít. Úgy tűnik, a sztárgázsi győzött az elvek felett…

Újra vetkőzik és a testéből él VV Jerzy

VV Jerzyt letámadta egy idős úr

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top