Sztárok

Mitől hatódott meg Lilu?

Óriási meglepetéssel készült az RTL Klub stábja Lilu születésnapjára. A műsorvezető könnyek közt fogadta a különleges tortát és a dedikált pólót, amit minden kollégája és barátja aláírt.

Mitől hatódott meg Lilu?

Mitől hatódott meg Lilu?

 Lilu újra modellkedik – szexi fotó

A múlt pénteki Szerelem a legfölsőbb szinteken adása ugyanúgy telt, mint máskor, Lilu ekkor még nem is sejtette, hogy kollégái és barátai hatalmas meglepetéssel készülnek születésnapjára. Amikor leálltak a kamerák, a díszletbe begurítottak egy óriási emeletes tortát, és hatalmas tömeg köszöntötte a műsorvezetőt. Barátok, kollégák és mindenki, aki a Való Világ munkálataiban részt vett, együtt énekelte a Boldog születésnapot. Olyan kollégák is eljöttek az ünneplésre, akik aznap nem is dolgoztak, még a Reggeli főszerkesztője is felköszöntötte a műsorvezetőt. 

 Még több friss sztárhírért kattints ide!

„Nagyon boldog voltam. Olyan jólesett ez a figyelmesség, hogy meghatódtam. Még arra is gondoltak a barátaim, hogy a kedvenc pezsgőmmel ünnepeljünk. Tudják, hogy nem szeretem az alkoholt, kizárólag azt a pezsgőt, amelyhez az arcomat is adtam” – mesélte Lilu.

Egyedül Balázs hiányzott az összejövetelről, aki aznap kisfiára vigyázott, de ő sem feledkezett meg kolléganőjéről, és egy nagyon kedves üzenettel köszöntötte születésnapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top