Sztárok

VV-háború! Egymásnak esett VV Anikó és Zsófi

Összevesztek az egykori barátnők: VV Zsófi nem bocsátja meg Anikónak, hogy összejött Istenes Bencével.

Egymásnak esett VV Anikó és Zsófi Ben miattEgykor kebelbarátnők voltak, de most a Fókusz című műsorban szidják egymást. VV Zsófi képtelen megbocsátani egykori barátnőjének, Anikónak, hogy a lány a háta mögött egy bulin csókolózott Istenes Bencével, akivel korábban ő is találkozgatott. Ugyan a Neked Való műsorvezetője hevesen tagadta, hogy bármi is lett volna közötte és Zsófi között, a szőke lány azt mondta: a semminél egy kicsit több azért volt közöttük. Hogy ez csókot, alkalmi szexet jelent, nem tudni. Mindenesetre Zsófi kijelentette: hatalmasat csalódott Anikóban.

„Egyszerűen undorító volt, amit csinált. Nem Benre haragszom, hanem rá, mert pontosan tudta, hogy a semminél egy kicsit több volt közöttünk, és nekem ez rosszulesett” – sírdogált a plasztikázott Zsófika a Fókuszban.
Anikó azonban nem bánta meg különösebben, hogy megszakadt a kapcsolata Zsófival, és bevallotta, hogy csókolózott barátnője pasijával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top