Sztárok

VV Anikó örökbe fogadna

Mindennél jobban vágyik saját családra, gyerekre Anikó, a Való Világ fekete hajú szépsége. A bajai lány már évek óta azt tervezte, hogy örökbe fogad egy kisbabát.

VV Anikó örökbe fogad

Háború Anikó és Zsófi között

Félresikerült kapcsolatok, férfiak, akik csak kihasználták – nem találja a helyét a párkapcsolatban a Való Világ 4 fekete hajú szépsége, Anikó. Legjobb barátnője, Anett szerint édesapja miatt Anikó komoly hiányérzettel küzd, és emiatt is nehéz számára megbízni a férfiakban. „Alig-alig látta az édesapját kiskorában, mindig hiányzott neki a klasszikus apafigura. Amikor nagyobb lett, ő ment meglátogatni a férfit, próbált közel kerülni hozzá, de az édesapjától azt a fajta szeretetet, biztonságérzetet, amire vágyott, soha nem kapta meg – mondta a barátnő. – Anikó azt remélte, hogy az érzést majd megleli a kapcsolataiban, de valahogy nem volt szerencséje azokkal a férfiakkal, akikkel közelebbi kapcsolatba került. Anikó nagyon érzékeny lány, mivel saját magát az édesapa hiánya miatt félárvának érzi, különösen érzékeny arra, ha egy árva gyereket lát. Úgy érzi, meg kell mentenie őket, segítenie kell, hiszen így kicsit olyan, mintha önmagán is segítene, saját magát is megmentené a magánytól és a kínzó szeretethiánytól. Nagyon szereti a gyerekeket, és már évek óta mondogatja, hogy biztosan örökbe fogad egy kisbabát, akár egyedül is. Azért fontos számára az örökbefogadás, mert úgy érzi, hogy így segítene egy magához hasonló, boldogtalan gyermeken. Végre nem egyedül lenne, hanem saját családot alapíthatna, ahol megteremtheti azt a fajta szeretetteljes, boldog légkört, ami neki aligha adatott meg. Mondogatta, hogy tudja, az örökbe fogadott picinek sem lenne édesapja, de ő annyi szeretetet adhatna a a kisbabának, hogy azzal boldog életet tudna biztosítani számára, s biztosan jobb sora lenne mint a nevelőintézetben. Anikóból remek édesanya lesz” – mesélte.

VV Anikó örökbe fogad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top