Sztárok

Détár Enikőt újabb súlyos csapás érte

Sokak szerint Détár Enikő azért menekült el külföldre, mert nem tudta feldolgozni, hogy elbocsátották az RTL Klubtól. Csak kevesen tudják, de annak, hogy a színésznő olyan váratlanul Miamiba ment, nem ez volt az oka.

Détár Enikőt újabb súlyos csapás érte

Détár Enikőt újabb súlyos csapás érte

Détár Enikő megdöbbentő magánéleti döntése

Sokkal nagyobb probléma volt azt életében. Enikő édesanyja ugyanis súlyos beteg lett. A színésznő aggódik édesanyjáért, és barátai szerint mindez már esetleg túl sok neki. Férje, Rékasi Károly mindenben mellette áll, ahogyan a barátok is.
Enikőnek ráadásul nem csupán a munkahelye elvesztésével
és az édesanyja betegségével kell törődnie, hanem azzal is, hogy sokan visszaélnek a nevével az interneten.

„Sajnos nemrégiben (ismét) egy olyan kellemetlen dolog ért, melynek gyökerei régebbre nyúlnak vissza. Nemcsak az iwiwen, hanem a Facebookon is létrehoztak olyan oldalakat, melyeken az én nevemben és fényképemmel írnak, lájkolnak, valamint hirdetnek szolgáltatásokat, üzleteket, vendéglátóhelyeket, kívánnak kellemes ünnepeket… Itt is szeretném leszögezni, hogy mind a Facebookon, mind az iwiwen a „HIVATALOS” jelzővel ellátott oldalakon valóban én kommunikálok, melyek természetesen összhangban vannak ezzel a weboldallal. Minden más felületen a nevemben történő internetes közlést csalásnak tartom és minősítem, undorodom tőle!” – mondta el Enikő.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top