Sztárok

Elmenekült az összevert Fekete Pákó

Fekete Pákó kiborult, amiért összeverték a nyílt utcán egy adósság miatt.

Elmenekült Fekete PákóA közönség jókedvéről és érthetetlen, magyarosnak aligha nevezhető beszólásairól ismerte meg Fekete Pákót. Ám a mulatós zene különleges alakja most vajmi keveset tud mosolyogni.  Az énekes ugyanis eltűnt, amióta egy blogger összeverte a nyílt utcán ötszázezer forint miatt. 

Pákó agyrázkódást és zúzódásokat szenvedett, mentővel vitték kórházba, amit saját felelősségére még aznap elhagyott. Információink szerint sérülései nyolc napon belül gyógyulnak. Lehet, hogy Pákó sebei már nem sajognak, de a támadás okozta trauma nyomot hagyhatott benne. A nigériai fiatalember ugyanis négy napja bujkál. Barátainak, ismerőseinek sem veszi fel a telefont, nem nyit ajtót, s élettársa, Ágica is azt mondja, Pákót egy ideig hiába keresik.

– Pákót olyan trauma érte, amit képtelen feldolgozni. Elmenekült, senki sem tudja, hogy hol van.  Biztosan segítségre lesz szüksége, ha előkerül. Most rettenetesen fél – mondta el Pákó ismerőse. Kérdés, hogyan fog Pákó előteremteni félmillió forintot, ha bujkál?

 

 

Elmenekült Fekete Pákó

Miért rejtegeti Szűcs Judith a szerelmét?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top