Sztárok

VV Anikót Bódi Sylvi öltözteti

Alig két napja volt, hogy VV Anikó arról panaszkodott: nincs munkája, nincs jövőképe. S láss csodát, a fiatal lányt ripsz-ropsz felkarolta példaképe, Bódi Sylvi, és Debreczeni Zita.
 
VV Anikót Bódi Sylvi öltözteti

Egy napig járt együtt Alekosz és Veronika

A hazánk szépségeit felvonultató Sugarbird divatmárka felfigyelt a Való Világ sírós rosszkislányára. A márka arcai: Horváth Éva, Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita saját kreációjába öltöztette Anikót. A hölgyek állítólag már régen felfigyeltek VV Anikóra, és most lecsaptak rá. „Óriási megtiszteltetés, hogy a Sugarbird sztártervezői gondoltak rám. Mindig csodáltam a lányokat, számomra ők testesítik meg az igazi nőt. Régi álmom vált valóra azzal, hogy találkozhattam és együtt bulizhattam velük, ráadásul még a ruháikat is viselhetem. Mindannyian nagyon kedvesen fogadtak, Zitával találtam meg leghamarabb a közös hangot. Talán nem véletlen, hogy az ő kollekciójának egyik darabjában érkeztem a partira. Az ő stílusa áll hozzám a legközelebb” – mesélt Anikó élményeiről.

VV Anikónak Bódi Sylvi a példaképe
 
 
A(z) “Fogod nézni a Való Világ 5. szériáját?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, mert nem érdekel

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top