Sztárok

Kényszerzubbonyban vitték el Nicolas Cage fiát

Őrjöngött és fotóst vert Nicolas Cage fia. Westont pszichiátriára szállították.
Kényszerzubbonyban vitték el Cage fiát

Cage összeverte a családját

Pár nappal azután, hogy fotóst vert, újra utcai verekedésbe keveredett és súlyosan megsérült Nicolas Cage húszéves fia, Weston. A srác személyi edzőjével, Kevin Villegasszal ment ebédelni, amikor is Weston felidegesítette magát Kevin ételválasztásán. A súlyos mentális problémákkal küszködő fiú ordítani kezdett, majd fizikailag rátámadt edzőjére, aki tizenháromszor belevert az arcába. Weston úszott a vérben és hisztérikusan ordítozott. A kiérkező mentősök kényszerzubbonyban vitték el a magánkívül sikítozó, hörgő fiút, aki az arcán ráadásul súlyosan megsérült a verésektől.

Villegas ellen vizsgálatot indított a rendőrség, Nicolas Cage fiát pedig egy pszichiátrián kezelik… A korábban szintén verekedési botrányba keveredő Cage minden hivatalos teendőjét lemondta a történtek miatt, hogy fia mellett lehessen.

Weston korábban súlyos drogfüggő volt, de úgy tűnt, hogy rendezni tudta az életét, amikor pár hónapja elvett egy csinos énekesnőt, Nikkit. 

 
Kényszerzubbonyban vitték el Cage fiát
 
Kényszerzubbonyban vitték el Cage fiát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top