nlc.hu
Sztárok
Így szúrják el az életüket a VV-szereplők

Így szúrják el az életüket a VV-szereplők

VV Éva állítólag részegen próbált autogramot adni, Jerzynek már a vetkőzés sem kifizetődő, Alekosz pedig kezd viccszámba menni. Hiába láttuk őket nap mint nap a képernyőn, elvesztegetik a könnyen jött népszerűséget?

Elszúrják életüket a VV-sek?

Éva: nem voltam prosti!

 Még több sztárhír, itt!

Az egyik való világos közönségtalálkozón VV Évát és társait megrohamozták az autogramvadász rajongók, Éva pedig a tömeg közepén próbálta dedikálni egyikük alkarját. A bökkenő csak az, hogy láthatóan fordítva tartotta a kezében a tollat… A villa egykori törtetőjének fotóját látva azonnal elindult a találgatás a közösségi oldalon: vajon mi lehet az oka annak, hogy Éva átszellemült ábrázattal karistolta rajongója alkarját a toll rossz végével, az egyik lehetséges válasz pedig rögtön a kép címében olvasható: „Éva fordítva fogja a tollat, úgy akar autogramot adni… biztos alkohol befolyásoltság alatt volt, szokás szerint!”

Nem tudni, hogy igaz-e, hogy Éva valóban ivott, mindenesetre a lány médiakarrierről szőtt álmai egyelőre csak a szakításáról és állítólagos ivászatairól szóló cikkekben merülnek ki.

De nem Éva az egyetlen, aki nem tudta kamatoztatni hirtelen jött népszerűségét. Anikónak nincsen pénze, nem keresik modellmunkákkal, Jerzy árfolyama pedig ötven euró lett, ennyiért vetkőzik. Alekosz, a győztes, a nagy reménység, pedig az utóbbi időben leginkább  a vicc kategóriájába tartozik furcsa nőügyei, szakításai kapcsán. Beigazolódni látszik, amit sokan már előre megmondtak: elszúrják életüket a VV-hősök.

Elszúrják életüket a VV-sek?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top