Sztárok

Judy titkos esküvőt tervez?

Sokat várt a kisbabára, belül már fel is adta a küzdelmet, amikor azonban megtörtént a csoda. Azt mondja, most a születendő gyermekére koncentrál, egyelőre nem megy férjhez. De még az is lehet, hogy mindez csak elterelés, és titokban oltár elé áll.

„Azt hittem, az anyaság már nem adatik meg nekem”
Judy titkos esküvőt tervez?Judy harminchat évesen kisbabát vár, harminchét lesz, mire a baba megszületik. Az énekesnő mindent elkövetett, hogy a baba megfoganjon, de csak nem kopogtatott a gólya nála. „Én már feladtam az egészet. Kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy nekem az anyaság már nem adatik meg, amikor mégis pozitív lett a terhességi teszt. Fantasztikus érzés volt” – meséli Judy. De vajon miért éppen most kellett bekövetkeznie az örömteli eseménynek? „Próbáltam rá magyarázatot találni, miért nem esek teherbe. A kineziológusom azt mondta, a zenekari társam blokkol bennem valamit. Kellett az a nagy változás, ami az utóbbi hónapokban történt velem. Feloszlott a Groovehouse, a volt társam teljesen kikerült az életemből, s ez jó irányba változtatta a dolgokat” – vélekedett.

Ő is megsínyli a futószalagsztárok létezését
Judy titkos esküvőt tervez?Való igaz, hogy Judy egykori zenésztársa az énekesnő életének tragikus fordulataihoz köthető. Hiszen éppen a férfi volt az, aki annak idején azt az autót vezette, amelyikkel balesetet szenvedtek, és amelynek következményeként Judynak egy teljesen új arccal kellett tovább élnie. Talán különösen hangzik, de nagyon is lehet, azzal, hogy Judy szabad lett, és nem kötötték béklyóba a zenekar körülötti teendők, máris megnyílt az út a gyermekvállalás előtt.
Az énekesnő ugyanakkor nincsen könnyű helyzetben, hiszen a zenekar feloszlásával megszabadult ugyan egy erős blokkoló tényezőtől, de a másik oldalon egy biztos bevételi forrástól is. Ráadásul a tehetségkutatók szinte futószalagon termelik a sztárokat, akik jó pénzért haknizni járnak, s igen sokan vannak, vagyis a popzenészek helyzete korántsem olyan könnyű, mint azt a hétköznapi emberek hiszik.

Judy titkos esküvőt tervez?Esküvő, vagy mégsem?
Judy és kedvese azonban most nem törődnek ezzel. Az énekesnő azt mondja, szerelme már megkérte a kezét, és ő igent mondott. A közöttük lévő korkülönbség pedig vajmi kevéssé zavarja. „A kisbabától függetlenül is hozzámentem volna. Most azonban a baba a legfontosabb, anyagilag is fel kell készülnünk az érkezésére.”
Meg kell jegyeznünk ugyanakkor, hogy Judy éppen azt mondta első házasságkötése előtt is, hogy nem lesz egyelőre esküvő, majd mindenkit átverve férjhez ment. Ki tudja, talán most is titokban, de hamarosan kimondja az igent…

Judy titkos esküvőt tervez?

Kérdezd az RTL műsorvezetőit!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top