Sztárok

37 évesen ül az iskolapadba az RTL sztárja

Dombovári Vanda úgy döntött, elérkezett az idő, hogy bicikli mellett autóval is közlekedhessen. Igaz, az örökké mosolygós műsorvezető nem élhet a kétkerekű járgánya nélkül, de minden bizonnyal szívesen ücsörög majd egy kényelmes autóban is.

Dombovári Vanda még csak most szerzi meg jogsiátFurcsa vagy sem, Vanda nem siette el a dolgot. A műsorvezető harmincas éveinek közepén jár, s ez az időszak tökéletesen megfelel neki arra, hogy a még elmaradt hiányosságait pótolja. És hát ugye jobb később, mint soha. „Valljuk be, egy kicsit talán pironkodnom kell, mert a harmincas éveim közepe felé még nincs jogosítványom, ezért miután nemrégiben védett körülmények között, az Autómániában letesztelhettem egy női autót, elérkezettnek látom az időt, hogy nekigyürkőzzek a papír megszerzésének. Ennek ellenére bicikli nélkül nem tudok élni, még úgy sem, hogy tavaly nyáron elég durva balesetet szenvedtem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top