Sztárok

Az énekes, akinek megvolt Selena Gomez, Taylor Swift és Ashley Greene

Három hónapig figyeltük a Jonas Brothers tagját, Joe Jonast a Twitteren. Amikor a tinibálvány Európába érkezett hamarosan megjelenő saját CD-jét promózni, a Nők Lapja Cafe újságírója lecsapott rá Londonban. Laza a fiú, az tény, de az is, hogy imádja magát, na meg a közhelyeket. Azért végül csak elárulta nekünk, hogy Gordon Ramsay-től tanulna főzni, és nemcsak a híres csajokat vinné haza – dehogynem.

Jelenleg Londonban vagy, több európai városban is jártál már. Látsz arra esélyt, hogy Budapestre is gyere?
Igen, el tudom képzelni, hogy Magyarországon lépjek fel. Szerintem jól érezném ott magam. Az biztos, hogy szeretnék turnézni, miután megjelenik az album, bár a pontos részleteket még nem tudom. Viszont nagy vágyam, hogy olyan helyekre eljussak, ahol még nem jártam.

Az énekes, akinek megvolt Selena Gomez, Taylor Swift és Ashley GreeneMiért döntöttél úgy, hogy szólóalbumot jelentetsz meg?
Egy másik anyagon dolgoztunk a stúdióban, és annyira jól éreztem magam, hogy a nap végén nem tudtam elindulni és hazamenni. Folyamatosan a zenélésen járt az eszem. Így nyilvánvalóvá vált számomra, hogy eljött az ideje a saját lemez készítésének.

Mit szóltak a testvéreid a döntésedhez?
Kezdettől fogva támogattak, a munkálatok során végig mellettem voltak.

Milyen stílusú lett a korong?
Stílusát tekintve elég eklektikus. A dalok leginkább azokról az érzelmekről szólnak, amelyeket megéltem. Ez alatt értek jó és rossz érzéseket, élményeket egyaránt. Olyanokat, amelyek szerelmekhez, barátokhoz, a bandához, a turnékhoz kapcsolódnak. Fontos volt számomra, hogy a dalszövegek őszinték legyenek. Szerettem volna, hogy az emberek belelássanak az én néha kicsit őrült életembe. Ez a korong sokkal érettebb, mint a korábbi zenéink voltak.

Az, hogy most egyedül zenélsz, azt is jelenti, hogy nem lesz több Jonas Brothers-korong?
Most ez a lemez a legfontosabb számomra, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne több Jonas Brothers-album. Nem szeretnénk abbahagyni a közös zenélést sem.

 

Az énekes, akinek megvolt Selena Gomez, Taylor Swift és Ashley Greene
Az énekes, akinek megvolt Selena Gomez, Taylor Swift és Ashley Greene

Az érzelmeidről írtál a dalokban. Számos ismert barátnőd volt, például Selena Gomez, Taylor Swift. Gyűjtöd az ismert csajokat?
Nem. Igazából a szakmabeli és a civil lányok is megfelelnek nekem. Az embert nézem valakiben, és nem azt, hogy mi a szakmája. Persze könnyebb számomra egy olyan lánnyal, aki hasonló életet él, mint én. De nem tartom kizártnak, hogy egy civil lány megfogjon.

Taylor Swift szívét csúnyán összetörted, dalt is írt róla. Törték már össze a te szívedet is?
Persze, szerintem nincs olyan ember, akivel ez ne történt volna meg. Az ilyen élményeimet is igyekeztem beleírni a dalokba. Ezeken a helyzeteken meg kell tanulni túllépni. A szépre kell emlékezni és a továbblépésre koncentrálni. Ilyenkor le kell foglalni magunkat valami mással.

Mit szeretsz Európában, mit vinnél innen el az Egyesült Államokba?
Az ételeket. Azt mindenképpen vinnék. Imádom az olasz és a spanyol konyhát.

Az énekes, akinek megvolt Selena Gomez, Taylor Swift és Ashley GreeneSzeretsz főzni. Emlékszel, hogy mit készítettél életedben először?
Halas tacót.

Egy lánynak mit főznél az első randira?
Valamit, amiről tudom, hogy szereti. Bár lehet, hogy olasz vagy mediterrán étel mellett döntenék. Mellé pedig bort választanék.

Főzés terén van valaki, akitől szeretnél tanulni?
Jamie Oliver hihetetlenül főz, tőle mindenképpen. Vagy egy olyan embertől, mint Gordon Ramsay. Érdekes, izgalmas oktatás lenne, az biztos.

Zenében ki a példaképed?
A number 1 mindenképpen Bono. De imádom Mick Jaggert is. Hihetetlen lenne, ha egyszer valamelyikükkel zenélhetnék. Bonóval már találkoztam, akkor egy álom vált számomra valóra. Ő a személyes hősöm.

Az énekes, akinek megvolt Selena Gomez, Taylor Swift és Ashley Greene

Rendeld meg a Jonas Brothers korongját akciósan, innen!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top