Sztárok

Jakupcsek Gabriella örökbe fogadott volna

Jakupcsek Gabriella 45 évesen lett harmadszor is édesanya. A riporter kezdetben kacérkodott az örökbefogadás gondolatával, ám a bonyolult körülmények miatt mégis inkább saját gyermeket vállalt.

Jakupcsek Gabriella örökbe fogadott volnaHatalmas felelősségtudat és borzasztó nagy akarat kell ahhoz, hogy egy nő gyermeket vállaljon. Rengeteg körülményt kell figyelembe venni ilyenkor, s míg sokaknak a pénztárcája szab határokat, addig másoknak az életkoruk okozhat galibát. Ám van, aki egyikkel sem törődik, csak a vágy hajtja, hogy kisbabája szülessen. Jakupcsek Gabriella amikor annak idején elhatározta magát, minden zavaró körülményt számításba vett, majd az örökbefogadás helyett inkább ismét szült. „Ha örökbe fogadhattam volna, már régen megtettem volna, és lehet, hogy akkor nem döntök úgy, hogy negyvenöt évesen szülök. Két dolog miatt nem cselekedtem így: az egyik, mert már kifutottam a szabályok szerint meghúzott korcsoportból, a másik pedig, hogy nem dönthettem a gyermek személyéről. Tudom, hogy az utóbbi nagyon sok visszaélésre ad okot, viszont ha bemész valahova és megszólít egy gyerek, azonnal tudod, hogy hazaviszed, vagy sem.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top