Sztárok

Elzárkózott Liptai párjának neje

Üldözik a lapok Liptai Claudia nős szerelmének feleségét. Az asszony összeomlott, és a pszichológus szerint segítségre van szüksége.

Pszichológus kezeli Liptai

 Még több sztárhír, itt!

Liptai Claudiát szinte élve boncolja a sajtó, amióta kiderült, egy kétgyermekes apába szeretett bele. Noha a történet annyira nem egyedi, amióta világ a világ, léteznek hasonló szerelmi háromszögek, aminek mindig a harmadik tagját, „a betolakodót” ítéli el a társadalom. Ezúttal Claudiát.

Liptait ráadásul csak még rosszabb színben tünteti fel, hogy a Blikk információi szerint a két pici gyerekkel egyedül maradó asszony környezete szerint nagy a baj: a fiatalasszonyt állítólag annyira megviseli a közelgő válás, hogy a közvetlen hozzátartozóin és a barátain kívül már senkivel sem beszél.

Reggel kimegy az otthonától néhány saroknyira található közértbe, megveszi a reggelihez valót, hazasiet, és magára zárja a kétszintes lakás ajtaját.

Közben Claudia rátalált a boldogságra a férj oldalán. Mindez egyszerűnek hangzik, de a valóságban biztosan nem az, és valószínűsíthető, hogy nem csak a volt asszony szenvedi meg a helyzetet, hanem mindenki, aki ebben a történetben szerepel. 

Pszichológus kezeli Liptai

Férjhez megy Claudia?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top