TV-sztárok

Gombos Edinára cserélhetik le Claudiát

A TV2 berkein belül nyílt titok, hogy nem Liptai Claudia vezeti a Megasztár 6-ot. Állítólag Liptai utódja Gombos Edina lesz – írta meg a Bors.

Gombos Edina lesz Liptai Claudia utódjaValó igaz, hogy Gombos Edina közelebb van Liptai Claudia személyiségéhez, jobb választás, mintha egy modellből lett műsorvezetővel, üres szépséggel próbálkozna a csatorna. Hiszen Edina – akárcsak Claudia – családanya, aki küzdött súlyproblémákkal, magánéleti válságokkal, vagyis a hétköznapi nő könnyebben tud azonosulni vele.

– A Megasztár olyan produkció, amely sok műsorvezető álma. Tíz éve vezetek élő műsort, szakmailag helytállnék. Tilla már többször volt vendég a FEM3 csatornán, mindig jó hangulatú, vidám show-t készítettem vele, kifejezetten kedvelem – válaszolta Gombos Edina arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata a tehetségkutató házigazdájával.

– Egyedül Tilla személye biztos, arról még nem született döntés, hogy kivel vezeti a műsort – mondta Koltay Tamás sajtószóvivő. 

Gombos Edina lesz Liptai Claudia utódja

Álterhes volt Gombos Edina férje

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top