Sztárok

Tóth Vera családja megszólal

A Blikk úgy tudja, hogy egy belvárosi kórházban kezelik Tóth Verát. Az énekesnő lelkileg és fizikailag is teljesen összeomlott. Most megszólalt az énekesnő anyja.

Tóth Vera anyukája: Mitől van a lányom padlón?Édesanyja szerint Vera csak a végletekig kimerült, és most komplex fizioterápiás rehabilitációs intézetben töltődik fel.
„Ez nem pszichiátria és nem is szanatórium. Mi, a szűk családi kör meglátogathatjuk, bemehetünk hozzá. Kap különféle kezeléseket, hogy teljesen el tudjon lazulni. Nincs internet, nincs telefon, tehát csak Vera, csak a pihenés. Kap masszázst, és van pszichoterápia is. Ez a szakmai része az egésznek, azon kívül ott csak róla szól minden” – mondta az aggódó anyuka a napilapnak.

Mint arról már tegnap beszámoltunk, Vera a végletekig kimerült, ezért van szüksége terápiás segítségre. De nem ő az egyetlen, aki bevonult egy klinikára, Bálint Toncsit jelenleg egy szanatóriumban kezelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top