Sztárok

Összeomlott Amy Winehouse exférje

Kiborult Blake Fielder-Civil, Amy Winehouse exférje, amikor értesült az énekesnő haláláról. A férfi könnyek között, megtörten nyilatkozott, míg Amy legutóbbi szerelme, Reg Traviss nem hajlandó megszólalni.

Összeomlott Amy Winehouse exférjeÖsszeesett a börtöncellájában és beszámíthatatlan állapotba került Blake Fielder-Civil, Amy Winehouse volt férje. A rablásért 31 hónapot kapott, drogfüggő férfi hangosan zokogott a cella falai között, a The Sun című napilapnak azonban sikerült vele interjút készíteni.

„Soha nem száradnak fel a könnyeim. Elmondhatatlan fájdalmat, veszteséget érzek. Aki ismert minket, az pontosan tudta, milyen mély is volt a mi szerelmünk. Nekem ő volt életem szerelme” – mondta el a férfi, aki két évig volt az énekesnő férje. Kapcsolatuk meglehetősen viharos volt, rendszeresen összeverekedtek, és állítólag Blake Fielder-Civil volt az, aki rászoktatta Amyt a heroinra és a crack-kokainra. A férfinek egyébként a közelmúltban született egy kisfia, a gyerek édesanyja szerint Blake vigasztalhatatlan.

„Aki látta őket Amyvel, pontosan tudta, hogy mennyire szerették egymást. Blake folyamatosan sír” – mondta el a fiatal nő.

Winehouse utolsó nagy szerelme, Reg Traviss azonban nem hajlandó megszólalni, pedig a brit lapok szerint Amy azután tört össze, hogy a férfi szakított vele a közelmúltban. 

Összeomlott Amy Winehouse exférje

Szerelme miatt omlott össze Amy?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top