Sztárok

Szerelme miatt halt meg Winehouse

Állítólag magánéleti válság miatt szokott rá újra a kemény drogokra Amy Winehouse. Az énekesnő a brit Daily Mail szerint képtelen volt feldolgozni, hogy szerelme elhagyta őt.

Szerelme miatt halt meg WinehouseAmy Winehouse fülig szerelmes volt Regg Travissbe, akivel hónapok óta jártak, az énekesnő mindenáron hozzá akart menni a férfihez feleségül. Ám a harmincöt esztendős rendező képtelen volt megküzdeni Amy démonaival, hiába állt át mellette Amy a könnyű drogokra és próbált egészségesebb életet élni, a férfi nem bírta tovább és elhagyta. Barátai szerint Winehouse ekkor omlott össze és nyúlt újra a kemény drogokhoz. Halálát ismerősei szerint egy rossz minőségű, kevert ecstasy tabletta okozta, amit rengeteg alkohollal keverve vett be.

„Egy ócska ecstasy tabletta volt, ami megölte Amyt. A halála előtti éjszakán vette, mert nem bírta elviselni a fájdalmat, hogy Regg elhagyta. Úgy érezte, hogy senki sem szereti őt” – mondta a Sunday Mirrrornak Amy egyik barátja.

Az énekesnő utolsó szavait állítólag édesanyjához intézte, pár órával a halála előtt anyukájával volt, és azt mondta neki: „Szeretlek, mami.”

Az édesanya azt nyilatkozta,  soha nem fogja elfelejteni Amy utolsó szavait.

Szerelme miatt halt meg Winehouse

Sokkoló! Ez volt Amy utolsó vacsorája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top