Sztárok

Mindenkit átver a TV2?

Hiába számított rá, nem Majka vezeti a TV2 új produkcióját. Állítólag Peller Mariann golyózta ki a kispapát.

Kirakták a TV2 sztárját?A pletykák szerint mégsem Majkát választották az ősszel induló új valóságshow műsorvezetőjének. Kiszivárgott információk szerint – bár a szerepre Erdélyi Mónika és Iszak Eszter is jelentkezett – végül Peller Mariannt és Rákóczi Ferit választották – írta meg a Bors. 

„Rákóczi Feri és Majka volt a kiválasztott műsorvezető-páros. A legújabb hírek viszont arról szólnak, hogy a Való Világ egykori sztárja helyett Peller Mariann lesz Feri társa. Hogy mi történhetett Majka és a csatorna vezetése között, csak találgatni lehet. Mert az RTL-ből átszerződött tévés-zenész igen jól teljesített a csatornán, az Édesnégyes, majd az Ezek megőrültek! című nagy sikerű műsor után már ott feszített A Nagy Duett színpadán Liptai Claudia mellett. Senkit nem lepett meg hát, hogy a TV2 új realityje kapcsán újra az ő nevét emlegetik…” – mondta egy TV2-es forrás a napilapnak

Nem tudni, hogy mi történt a csatorna és Majka között, mindenesetre az biztos, hogy a műsorvezető számított arra, hogy lehetőséget kap, annál is inkább, mert hamarosan egy családot kell eltartania, nemsokára megszületik kisfia Dundikával. A hírt sem Peller Mariann, sem Majka nem erősítette meg. Egyelőre még egy ember helye biztos a stábban: Rákóczi Ferié. Csakhogy lehetséges, hogy a TV2 mindenkit átver és a napi műsor három házigazdával indul el, csakúgy, mint a Való Világ tavaly, ahol Lilu, Stohl és Sebestyén Balázs is képernyőn volt.

Kirakták a TV2 sztárját?

 

Táncdalénekesről nevezte el fiát Majka

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top