Sztárok

Liptai Londonba megy

A Szegeden megrendezett kajak-kenu világbajnokságon Liptai Claudia a leghangosabb szurkolók között volt. A TV2 műsorvezetője eldöntötte: a londoni olimpián is buzdítani fogja a magyar sportolókat!

Liptai Londonba megy„A következő sportesemény, ahová elmegyek, az a londoni olimpia lesz. A sport miatt és az olimpiai hangulat miatt is. A mostani vb megnyitója is teljesen magával ragadott, döbbenet, ahogy egymással vitában álló nemzetek sportolói ünnepelnek együtt, a legnagyobb egyetértésben. Kedvenceim az iráni versenyzőnők, akik csadorban sportolnak. A sport tényleg a legnagyobb ellenségek között is hidat épít” – mondta a Borsnak Claudia, aki hozzátette, hogy akár önkéntes is lenne Londonban, mi több, a 2016-os olimpiára is szeretne utazni, amit Rio de Janeiróban rendeznek majd. „Na ott aztán lesz hangulat, szívesen részese lennék annak a hatalmas kavalkádnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top