Sztárok

13 év után szakított a világsztár

Az amerikai In Touch Weekly magazin szerint tizenhárom év után becsődölt Will Smith és Jada Pinket Smith házassága.

13 év után szakított a világsztárEgy hónappal ezelőtt a házaspár még vígan vezette körbe egy magazin fotósát a házukban. Szerelmi fészküket mutogatták, és közben bőszen próbálták bizonyítani, hogy 13 éve tartó házasságuk milyen tökéletes. Nos, ha hinni lehet a bulvárlapnak, akkor a tökéletestől ez a házasság igen messze áll. Ugyanakkor a színésznő szóvivője a TMZ internetes oldalnak úgy nyilatkozott: „Én erről a válásról nem tudok semmit.” 

Will Smith és Jada házasságáról folyamatosan röppenek fel pletykák, ez leginkább annak köszönhető, hogy Hollywoodban azt beszélik, a színész igazából a férfiakhoz vonzódik. A párnak két közös gyermeke született, és úton-útfélen cáfolják a tönkrement kapcsolatukról szóló híreket. „Imádok Will felesége lenni, szeretem az életünket, ahogy megalkottuk a családunkat. Tényleg nem is kérhetnék többet, kimondhatatlanul boldog embernek érzem magam” – nyilatkozta áprilisban egy exkluzív interjúban Jada Pinket Smith a Nők Lapja Cafénak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top