Sztárok

Összetörte autóját a felszarvazott színész – fotó

Rájár a rúd Will Smithre. A színésznek a hírek szerint tönkrement a házassága, és tegnap olyan szerencsétlenül parkolt le, hogy összetörte majd 90 millió forintot érő verdáját.

Kedden robbant a bomba, amikor a US Weekly megszellőztette, hogy Will Smith és felesége, Jada, 13 éve tartó házassága válságban van. A házaspár hevesen tagadott mindent, a People magazinban cáfolgatták a szakítás hírét. Szerdán azonban további infók szivárogtak ki, amelyek szerint egy harmadik fél zavart be a Smith házasságba. Jada ugyanis Marc Anthony társaságát jobban szerette, mint az uráét, és viszonyt folytatott Anthonyval áprilisban, aki ekkor még Jennifer Lopez férje volt. Természetesen ezt a hírt is cáfolták, immár Jada sorozatának stábtagjai nyilatkozgattak a lapoknak, mondván: Anthony és Jada között nem volt semmi. Mondjuk nyilván nem fogják beköpni a nőt, aki a sorozat producere… Szerda estére újabb szaftos részletekkel állt elő az amerikai sajtó. Akkor arról cikkeztek, hogy Will egy alkalommal arra ment haza, hogy Anthony a nejét ölelgeti, a színész pedig zokogva hagyta el a családi házat. Hát nem lehet könnyű mindezeket cáfolni, amikor a barátok újabb és újabb mocskos részleteket adnak el a sajtónak. Smith vigyorgva próbálja eljátszani, hogy magasról tesz az egészre, de tegnap délután olyan ideges volt az őt követő fotósoktól és a kialakult botránytól, hogy azt sem nézte meg, hova parkolt. Így a felszarvazott, szerencsétlen színész 90 millió forintot érő luxusverdájának az ajtaját szépen össze is törte.

 
Összetörte autóját a felszarvazott színész - fotó
 
Összetörte autóját a felszarvazott színész - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top