Sztárok

Újabb hercegi esküvő szombaton

Nemesi esküvőre készül Németország. Sophie von Isenburg hercegnő, Frigyes György porosz herceghez – II. Vilmos ük-ükunokájához – megy feleségül. Az esküvőt Potsdamban tartják.

Újabb hercegi esküvő szombatonAz ünnepségen a Sanssouci-palota parkjában a hétszáz meghívott között képviselteti magát a német és nemzetközi nemesség, továbbá mintegy száz német és külföldi újságíró jelezte részvételét. A jegyesek kérésére a templomot kék és fehér színekkel, illetve sok szarkalábbal díszítik. A vőlegény zsakettet, a hercegnő pedig diadémot és fátylat is visel, menyasszonyi ruháját azonban a legvégsőkig titok övezi. A jegyesek gyerekkoruk óta ismerik egymást. Meglehetősen visszafogott, polgári életet élnek. Mindketten üzemgazdászok, Rostockban és Berlinben dolgoznak.
Idén áprilisban vette feleségül középosztálybeli barátnőjét, Vilmos herceg, majd II. Erzsébet brit királynő másik unokája, Zara Philips is megházasodott július végén.
Albert monacói herceg pedig július elején vezette oltár elé választottját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top