Sztárok

Damu exe kiegészítőben volt a bíróságon

Feltűnően csinosan jelent meg a tegnapi tárgyaláson Palácsik Tímea, Damu Roland exe. A rajta lévő ékszerek felért egy kisebb vagyonnal.
Fotónk egy korrábi tárgyaláson készült!
Fotónk egy korábbi tárgyaláson készült!

Habár a tárgyalást elnapolták, mégis van miről beszélni a tegnapi Damu-tárgyalás kapcsán. Palácsik ugyanis luxus Chanel-ékszerekt és még drágább táskát viselt A lány eddig rendszerint elsírta magát a tárgyalásokon, ám a Bors szerint most sokkal kiegyensúlyozottabb volt. „Visszafogottan elegáns, sárga ruhában jelent meg, Chanel-karkötőt és -fülbevalót viselt, órája és ruhája is luxusról árulkodott… Nemrég tért haza Los Angelesből, Hollywoodból, ahová Andy Vajna, a magyar filmpápa vitte” – olvasható a mai Borsban. „Nagyon jól éreztem magam, tervezem, hogy visszamegyek még felejteni. A kapcsolatunkról viszont nem szeretnék beszélni, már így is sokan támadnak. Talán majd akkor nyilatkozom, ha véget ér ez az ügy” – mondta a Borsnak Timi.

A Bors szakértője szerint egy ilyen márkás táskának 300-500 ezer forint lehet a vége, egy-egy Chanel-kiegészítő 100 ezer forintot érhet, a minőségi szandálért akár 80 ezer forintot is elkérhetne… Ha tehát a darabok eredetiek, a Timi viselte összeállítás értéke bőven elérheti az egymillió forintot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top