Sztárok

Elnapolták Damu tárgyalását

Pénteken reggel zárt ajtók mögött folytatódott Damu Roland újabb tárgyalása. A mai napon újabb szakértőket szólaltattak meg, illetve tanúként idézték be a színész volt barátnőjét, Nikolettet.

Reggel folytatódott Damu pereDamu Rolandot volt barátnője, Palácsik Tímea azzal vádolja, hogy megverte és megerőszakolta őt 2010 novemberben.  Az első tárgyalást idén júniusban tartották, akkor a bíróság először Damut, majd Palácsikot hallgatta ki. Nem született ítélet és hírzárlatot rendeltek el. Damu ügyvédje szűkszavúan csak ennyit mondott a Nők Lapja Café munkatársának: „További eljárásokra van szükség, de ezekről nem beszélhetek.”
A második tárgyalást június 29-én tartották meg, szintén a sajtó kizárásával. Ítélet akkor sem született, ellenben több tanút is meghallgattak, például azt a taxisofőrt, aki az ominózus estén fuvarozta Tímeát.
A július 8-án tartott meghallgatáson sem történt érdemi előrelépés, akkor Palácsik anyja szólalt meg a tárgyalás végén. „Nagyon nehéz ezt újra végigélni! Egyáltalán nem vagyok jól, szeretném, ha végre vége lenne, de nem tudom, mikor lesz. Szeretném kitörölni nemcsak ezt, hanem ezt az egész kapcsolatot is. De ez lehetetlen…” – mondta Palácsik anyja munkatársunknak.
A július 19-én tartott tárgyaláson három rendőrt hallgatott meg a bíróság. Egyikőjük Tímea lakására ment az ominózus éjszakán, a másik a jelentést írta alá, míg a harmadik Tímea kihallgatását végezte az állítólagos nemi erőszak után.
Az újabb felvonásra augusztus 26-án pénteken került sor. Habár néhány napja azt beszélték, a nyár végi tárgyaláson döntés születhet az ügyben, erre a Pesti Központi Kerületi Bíróság szerint kevés az esély, mivel újabb bizonyítási indítvány várható. Újabb szakértőket vonnak be a vizsgálatba, valamint a Blikk úgy tudja: elkészült az újabb poligráfos vizsgálat eredménye is, amely a napilap szerint eltér a korábbitól. A pénteki tárgyaláson meghallgatták Damu volt barátnőjét, Nikolettet is. Ennek a tanúvallomásnak is nagy jelentősége lehet a tárgyaláson, hiszen a Jóban Rosszban sztárja időközben lecserélte az említett lányt egy másik hölgyre.  A nyár végi meghallgatás közel három órán át tartott, a végeredmény: a tárgyalást a bíróság elnapolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top