Sztárok

Megoperálták Gáspár Győzőt

Nagy árat fizetett Győzike az új testéért – írta meg a Bors. Hat hétig nem élhet nemi életet Beával.

Új mellet kapott Gáspár GőzőAkik azt hitték, nincs új a nap alatt Gáspáréknál, az tévedett. Most éppen új melleket kapott Győzike.

A showman ugyanis negyedszer is plasztikai műtétnek vetette alá magát. Győző kedden délután feküdt kés alá egy pécsi magánklinikán, hogy felvarrják a mellét, és megszabaduljon csüngő hasbőrétől. Még a műtét előtt elmondta a Bors munkatársának, hogy a több tíz kilós fogyást követően annyira megereszkedett a bőre, hogy már a strandra sem mert kimenni, és miután két éve sikeresen tartja versenysúlyát, úgy döntött, leműtteti a feleslegessé vált bőrt.

– Ez a negyedik műtétem. A mellemtől egészen az ágyékomig leszívják rólam a felesleges zsírt, és elég sok bőrt is kimetszenek, aminek az lesz a végeredménye, hogy úgy fogok kinézni, mint Beckham. Egy gond van az egésszel. A doktor szerint hat hétig nem élhetek házaséletet. Ez jobban fáj, mint a fizikai fájdalom, amit a felébredés után fogok érezni – kesergett Gáspár Győző.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top