Sztárok

Változások a Való Világban!

12 nap van hátra a Való Világ 5 indulásáig. De ezúttal másképp kezdődik a műsor, mint az előző széria.

Változások a Való Világban! Tavaly mindenkit meglepett, hogy az RTL Klub hét év után újraélesztette a népszerű valóságshow-ját. Sokan kételkedtek a műsor sikerében, de az mindent elsöprő nézettséget ért el. Így nem volt kérdéses, hogy a csatorna berendelni az ötödik évadot is. Alig három és fél hónap szünet után, szeptember 12-én újra kukkolhatunk főműsoridőben, de egy lényeges változással már az adás elején találkozni fogunk.

Ebben az évadban ugyanis elmarad a Celeb-Való Világ. RTL-es forrásokból úgy értesültünk: a készítők nem tartják fontosnak, hogy hírességekkel vezessék fel valóságshow-t. Erre tavaly azért volt szükség, mert hét év telt el a műsor visszatérése óta, de idén alig három hónap leállás volt. Így szeptember 12-én celebek nélkül, már a beszavazóshow első adásával indul a Való Világ. Azt, hogy melyik kategória – szűzfiúk, lelakott valóságshow-celebek, Alekeosz exei… –  három jelentkezője csap össze először bejutásért, csak szeptember 8-án árulja el a csatorna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top