Sztárok

Stohl ítélet: 10 hónap letöltendő börtön

Jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság Stohl Andrást.

Stohl ítélet: 10 hónap letöltendő börtön

A tárgyalásról percről-percre, itt közvetítettünk! Nézd meg fotógalériánkat is!

Stohl András járművezetés ittas állapotban bűntette miatt tíz hónap börtönbüntetést kapott, öt hónap után szabadlábra bocsátható valamint 579.139 forint kártérítést kell fizetnie. Fellebbezésnek helye nincs.

A bírónő az indoklásban elmondta: az elsőfokú ítélet után Stohl András új védőügyvédje több bizonyítási eljárást indított. Az újabb szakértői vélemény vitatta az előzőt, ezért indítványozták, hogy készüljön még egy szakvélemény. Bebizonyították, hogy Stohl megsérült a balesetben, beszűkült tudatállapota miatt viselkedett zavartan a helyszínen. A bíróság figyelembe vette, hogy egy korábbi súlyos balesetnél Stohl András korábban megmentette egy ember életét.Stohl András nem először vezetett ittasan, most pedig még drogozott is, mielőtt kocsiba ült – mondja a bírónő – eEz terhelően hatott rá a döntéshozatalnál. Az elnök asszony szerint azzal, hogy Stohl elment a baleset helyszínéről, szabályt szegett, de mivel ez a mentők megérkezése után történt, ez nem számít cserben hagyásnak. Súlyosbító körülménynek számít, hogy K. Pál megsérült, de enyhítő, hogy Stohl szintén. Mindezek alapján az első fokon kiszabott két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést soknak találta a másodfokú bíróság.

A tárgyalásról percről-percre, itt közvetítettünk! Nézd meg a fotógalériánkat is!

A(z) “Igazságos Stohl András ítélete?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Súlyosabb ítéletet adtam volna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top