Sztárok

Az év legkínosabb celebfotója

Három hete bombaként robbant a hír, amikor az amerikai In Touch magazin arról számolt be, hogy Will Smith neje viszonyt folytatott Marc Anthonyval, amikor az még Jennifer Lopez ura volt. Most a két férfi farkasszemet nézett egymással.

Hiába tagadta mindenki – a házaspár gyerekeitől elkezdve az ügynökön át – Jada Pinkett Smith és Marc Anthony viszonyát, egyre több bizonyíték mutatta és kedves barát állította, hogy igenis szeretők voltak. Amikor úgy tűnt, hogy a pletyka lejárt lemez lett Hollywoodban, egy fotónak hála, ismét beszédtéma lett a szerencsétlen kaland. Will Smith és Marc Anthony is ellátogatott ugyanis hétfőn egy sporteseményre, és legnagyobb szerencsétlenségükre, mindketten ugyanabban a VIP lelátóban kaptak helyet. „Néhány perces néma csend után úgy ölelgették egymást a fotósok előtt, mint két régi cimbora” – nyilatkozta egy szemtanú, aki szerint az idei év legkínosabb celebtalálkozásának lehetett tanúja.

Az év legkínosabb celebfotója

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top