Sztárok

Nem költözött be a VV-villába az első lakó!

A nézők az alfahímek csoportból megszavazták Gergőt, így ő Való Világ-villa első lakója. De mégsem költözhetett be a villába...
A győztes Gergő, a fehér-sárga felsőben
A győztes Gergő, a fehér-sárga felsőben

Dukai Regina öccsét, Dukai Gergőt szavazták be a nézők a Való Világba. Az „alfahímek” kategóriájában indult fiú a kisfilmjében elmondta, hogy négy évig ült börtönben, mert belekerült az éjszakai életbe, gyorsan akart sok pénzt keresni, és kábítószer-kereskedelembe keveredett. „Letöltöttem a büntetésemet, mindenkinek jár egy második esély” – mondta a fiú, aki meg is kapta a bizalmat a nézőktől. De nem a híres testvérétől, aki a hírek szerint nem örül Gergő szereplésének.

Péntekig egyébként öt beszavazóshow-t láthatunk az RTL Klubon. Ám az első lakók csak szombaton költözhetnek be az átépített villába. Az első öt lakót a beszavazóshow után egy budapesti szállodában fogják őrizni, állandó felügyelet mellett, így még egymással sem találkozhatnak. Szombaton este, a hatodik beszavazóshow győztese a korábbi öt győztessel együtt beköltözhet a Való Világ-villába, és vasárnaptól már napi összefoglalóval jelentkezik a csatorna. Összesen idén 14 játékos lesz, de nem mindenkinek jut majd ágy a hálóban, illetve ma reggel bejelentették, hogy a plasztikcicák kategória egyik játékosa mégsem kíván indulni a beszavazóshow-n. A VV5 második beszavazóshow-jában a „szenvedélyes nők” küzdenek a nézők szavazataiért, míg szerdán a „dumagépek” küzdenek a villába jutásért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top