Sztárok

Papok áldásával jutott be a VV új lakója

Papoknál szenteltette fel a ruháját a szappanopera-imádó Fecó, aki önmagát a villa José Armandójának tartja. Be is költözhet szombaton, mert magasan nyerte a szerdai beszavazóshow-t.

Az alfahím Gergő és a szenvedélyes csaj Seherezádé után megvan a Való Világ harmadik lakója is. A dumagépek közül Fecó költözhet be szombaton a villába.

Elsőként Ricsi, „az ellenállhatatlan” lépett be a stúdióba. Bevallom, ilyen piros mintás selyeminget utoljára a Magnum sorozatban láttam. Az első számú dumagép kisfilmjéből kiderült, hogy mindössze 19 éves, Romániában él, kőműves, de nem ért a szakmájához, így többnyire csak adogatja a szerszámokat a munkásoknak. Naná, hogy ő is a médiában szeretne elhelyezkedni. A mi kis Magnumunk imádja az autóját, és azt szokta otthon játszani, hogy egy autós tévéműsor házigazdája. Egy percig sem aggódom amiatt, hogy holnaptól már ő vezeti az Autómániát. „Az a célom, hogy ismert legyek, hogy amikor végigmegyek az utcán, az emberek mutogassanak, hogy ott van Ricsi, ő megmutatta, mekkora dumagép.”

Ricsi, Fecó (a győztes), és Márió
Ricsi, Fecó (a győztes) és Márió

A második dumagép Márió, akiről szimplán idézeteket írok, hogy hűen visszaadjam a 21 éves fiú személyiségét. „21 éve élek egy nővel, aki eltart, ő az anyám. Munkanélküli vagyok, nem csinálok semmit egész nap… Megtaláltam a boldogságomat egy szoláriumban, ott szórakoztatom az alkalmazottakat a dumámmal. Ha szórakoznak rajtam, az azért jó, mert visszanyerést kapok arról, hogy jó a szövegem… Mikor búcsúztunk édesanyámmal, nem volt semmilyen érzelmem” – ő volt Márió, és én már ekkor borítékoltam, hogy a fiú szavazatai még a választásoknál szükséges 5%-os küszöböt sem fogják elérni. Tévedtem, talán 8%-ot kapott, nyilván a szolisok nyomkodták a telefont.

Ami kedden Seherezádé, az szerdán Fecó. A „hihetetlenül udvarló” dumagép már a lépcsőn elkezdte nyomni az őrjöngést. „Elmentem a pécsi templomba, és megáldattam a papokkal a ruhámat.  Ez nem az ördög játéka, hanem az Istené” – óbégatta lefelé jövet a lépcsőn. Amire Sebestyén Balázs csak annyit tudott reagálni: Fecókám, hangulatban vagy. A 28 éves raktáros férfi annyiban egyezik Alekosszal, hogy ő is minden reggel kivasalja a zokniját és az alsónadrágját. „A dél-amerikai sorozatokat nézem, mert abból lehet ellesni érzelmeket, és az kell a nőknek” – csendült fel Fecó bölcsessége a kisfilmjében, majd udvarlási szokásaiba is bepillantást nyerhettünk. Miután kikérte a napi kenyeret és a tejet a sarki közértben, a pénztárosnál próbált szerencsét. „Minél jobban süt a nap, annál szebb vagy” – ez volt a flört. Fecó természetesen tudja, mi kell a népnek, adta a témát a bulvárnak rendesen. Kikiabálta magából, hogy szereti a volt nőjét, Angélát, de megcsalta, amúgy pedig azért megy a VV-be, hogy visszakapja. „Bármilyen széplány lesz a villában, szerelmes nézésem csak rá fog így nézni” – mondta Fecó, aki még az eredményhirdetés előtt is elkiabálta magát. „Már bent van Seherezádé, én meg leszek a José Armando… Bennem van az erő, és ezt nem a Yodától kaptam, hanem édesanyámtól, amikor megszült.”
Ezek után kell még valakinek magyarázni, hogy miért Fecó jutott be a Való Világba 74%-os aránnyal?

A beszavazóshow 15-én, csütörtökön a a cselszövőkkel folytatódik – csupa hölggyel természetesen –, pénteken pedig a csupa férfiakból álló összeférhetetlenekre lehet szavazni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top