Sztárok

Meg akarták erőszakolni a VV cselszövőjét

A legújabb játékos Izraelbe szökött egy lány után, ahol végül börtönbe zárták. Csak egy cellatársnak köszönhetően nem lett semmi baja.

Meg akarták erőszakolni a VV cselszövőjétVV Attila medencetakarítóként kezdte el keresni a pénzt Izraelben. Korábbi barátnőjét még fel sem kereste, amikor lebukott, hogy feketemunkát vállalt, és megérkeztek érte a bevándorlási hivatal kommandósai. „Egy sivatagi börtönbe vittek, borzalmas körülmények közé kerültünk. Az első este jött a hideg zuhany – szó szerint. A zuhanyzóban röhögve körülálltak a rabok, egyértelmű volt, hogy meg akarnak erőszakolni. Ekkor belépett egy orosz maffiózó, aki évek óta nem látott európai embert, így a védelmemre kelt. Csak mondott valamit a körülöttem állóknak, és azok szó nélkül felszívódtak” – idézte fel Attila a történteket. A fiú nem az első börtönviselt az idei Való Világban, hétfőn Dukai Regina bátyját, az ugyancsak börtönviselt Gergőt szavazták be a nézők.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top