Sztárok

Durván alázzák a nőket a Való Világban

Nincsenek könnyű helyzetben a lányok a Való Világ 5-ben. A fiúk leginkább "hülye picsáknak" nevezik a beköltözött nőket.

Durván alázzák a nőket a Való VilágbanVV Gergő – ő az alfahím, és egyébként Dukai Regina testvére – már a beköltözésnél megmutatta, hogy mire számíthatnak tőle a lányok: ő lépett be ugyanis először a villába, és ahelyett, hogy tartotta volna az ajtót az őt követő lányoknak, egyszerűen hagyta becsapódni az ajtót, ami majdnem arcon csapta VV Seherezádét. Ezután VV Gergő Alekosz exének, Veronikának szólt be, amíg a kisfilmjét nézte. „Ez a lány a szerethető hülye kategória” – jellemezte Veronikát a börtönt megjárt fiú. De Veronikának nem kellett a férfiakhoz menni pár kedves szóért, VV Seherezádé szerint például: „agyilag egy tízéves szintjén van”.  A lakását sok éve el nem hagyó VV Attila szerint Veronika kacsacsőrű szájú, ezért nem dugná meg soha. De a fiú nem kímélte VV Kingát sem: „te olyan jó tenyeres-talpas nő vagy”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top